Keresés

Könyv születik Taylor Swiftről!

Offmedia- 2015.12.15. 14:11
Egy amerikai kiadó, a Simon & Schuster könyvet tervez kiadni Taylor Swiftről, melynek folyamatába szeretnék bevonni a rajongókat is.
Forrás: Getty / Europress

A projektből az énekesnő követői aktívan kivehetik a részüket, hiszen ők adhatják a címet és gondolhatják ki a borítót. Sőt még egy verseny is indul a tiszteletbeli szerzőségért, melyért egy maximum három perces videóval lehet pályázni. A győztes neve felkerül majd a borítóra, mellyel megkapja a „super-Swiftie” címet is, továbbá 10 ezer dollár jutalomban részesül.

A könyv igyekszik majd korhű képet adni az énekesnőről, szövegek és magazinokból származó források segítségével pedig rekonstruálja zenei pályafutását. A könyv szerkesztője Jofie Ferrari-Adler reméli, hogy az alkotás folyamatába az egész világ bekapcsolódik majd.

Taylor Swift 2006-ban dobta piacra debütáló albumát, melyet további korongokkal sikerült tetőznie: Fearless (2008), Speak Now (2010), Red (2012), valamint az 1989. Az énekesnő lemezeivel feltornázta magát a Billboard 200-as listájára. Mostanra büszke tulajdonosa hét Grammy-díjnak, 22 Billboard Music Awards-nak és 16 American Music Awards-nak.

Hozzászólások

Érdekes lehet