Keresés


Megalakul a 90-es évek gigabandája?!

Ráthgéber Réka- 2016.03.05. 12:00
A Boyzone és a Westlife egyesülnek.

Annak, hogy a Take That újra összeállt, és hétvégén egy hatalmas koncertet adnak Szingapúrban, rengetegen örültek. Az ötleten felbuzdulva két másik fiúbanda is úgy döntött, hogy visszatérnek a zene világába, de nem is akárhogyan!

2015-ben Ronan Keating esküvőjén találkoztak a Westlife és a Boyzone tagjai, akik pár sör után kitalálták, hogy mennyire király lenne már, ha összeállna a két banda, és alkotnának egy giga együttest. Ezt akkor valószínűleg nem gondolták komolyan, de a Westlife énekese, Brian McFadden találkozott a Boyzone-os Keith Duffy-val, és rájöttek, hogy nem is olyan nagy hülyeség ez.

Forrás: bbc.com

„Mindannyian írek vagyunk és egy közös turné alatt valószínűleg többször le akarnánk egymást mészárolni. Amúgy szerintem igazán jól szórakoznánk egy ilyen út alatt.” – mondta McFadden egy interjú keretein belül. Érdekes, hogy pont Brian akarja összehozni újra a csapatot, ugyanis ő volt az első, aki 2004-ben kilépett a Westlife-ból azzal az indokkal, hogy a szólókarrierjére szeretne koncentrálni.

A srácok annyira belelendültek a szervezésbe, hogy egy 12 állomásos nagy-britanniai turnét már be is vállalnának ebben az évben. Na, és tudjátok mi lenne a banda neve? Boyzlife. Szerintünk tuti a sikerük!

Hozzászólások