Keresés

Megállíthatatlan a brit banda!

Fiji- 2016.03.07. 12:55
A Years & Years befejezte a Desire videoklip második verziójának utolsó simításait, és a végeredményt nem voltak a rest a rajongók elé tárni. A szám a brit banda debütáló albumán - a Communion – jelent meg még tavaly. A rendezést egy angol úriember, Fred Rowson, vállalta.
Forrás: Getty / Europress

A dal készítésénél együtt dolgoztak Tove Lo-val, aki a vokált is bevállalta. A klipben szerepet kapott a frontember, Olly Alexander is. Hogy milyen is a karakterek? Lesd meg a videót, és megtudod!


„Számtalan olyan videoklipet láttam már, amely a férfi és nő interakcióját helyezi a középpontba, és a romantika megoldása mindig szuper volt. Én is romantikus vagyok, belátom. Viszont ebben sokkal több a szexualitás.” – vezetette be a klipet a bandatag, aki azt is elárulta, hogy már nagyon régóta meg akart csinálni ezt a videót. Hozzátette azt is elégedett, mert most végre elérkezett az idő. A Years & Years egyetlen szerzeményéből sem hiányozhatnak a következő elemek: mágikus tájak, szimbolika, kellemes fények, melyet most a szex fűszerez meg. A végszó sem maradhatott el: „Igen, a homoszexuálisok is szexelnek, de nem csak ők, hanem mindenki más is.”

Hozzászólások

Érdekes lehet