Keresés


Ne keresd Adele-t a Spotify-on!

Offmedia- 2015.11.23. 13:20
Ha Spotify-on, Apple Musicon vagy Deezeren keresnéd Adele új albumát, akkor inkább ne tedd!

adele1123

Fotó: Getty/Europress

Sokak nagy megdöbbenésére, Adele 25 című albuma, a stream szolgáltatásokon keresztül nem elérhető. Az angol énekesnő úgy döntött, hogy harmadik albumát nem teszi elérhetővé a Spotify-on, a Deezeren, sőt még Apple Musicon sem, melyet az említett szolgáltatók meg is erősítettek. Egyesek úgy gondolják, hogy a háttérben az XL Recordings komoly zeneipari döntése áll.

Adele új albuma 11 darab zenét tartalmaz, amelynek készítésénél olyan nagy nevek fordultak meg, mint például Paul Epworth, Bruno Mars, Danger Mouse, Max Martin, Greg Kurstin vagy a One Direction frontembere, Ryan Tedder. Az énekesnő a 25-ös számmal fémjelzett albumáról, első ízben két számot prezentált, a When We Were Youngot és a Hellót, melyek közül utóbbi, hatalmas sikert aratott.

Most, hogy a csapból is Adele folyik, az életrajzát sem árt kicsit feleleveníteni. Az énekesnő – teljes neve: Adele Laurie Blue Adkins – zenei pályafutása 2006-ban vette kezdetét. Két évvel később megjelent debütáló albuma, mely a 19 (2008) címet kapta. A mostanra Grammy-díjas énekesnőt a zenekritikusok már akkor pozitívan értékelték. Adele-t második albuma, a 21 repítette a legnagyobb csillagok közé. A Grammy-díjon a kontójára írható még a BRIT Award díja, illetve egy Oscar is, melyet a Skyfall című számnak köszönhet. 

Hozzászólások