Keresés

Rita Ora cicije a hétvége fénypontja!

Fiji- 2016.01.29. 13:00
Rita Ora viszonylag rövid pályafutása alatt már nagyon sok mindent megmutatott magából, de amit most csinált, azzal körülbelül mindent felülmúlt. Az énekesnő címlapon mutatta meg formás kebleit!
Forrás: Terry Richardson/LUI Magazine

A Koszovóból származó énekesnőt, aki gyerekkora óta Londonban él, Terry Richardson fotózta a francia LUI magazin számára. A fotóstól már megszoktuk, hogy ilyen képeket varázsol a címlapra, azonban Rita Orából ezt nem biztos, hogy kinéztük volna. Bár ahhoz, hogy behozza konkurenciáját, Rihannát, aki 2014-ben pózolt a LUI címlapján, már épp ideje volt, hogy virítson valamit.

A magazin sem rejtegette tovább a híres címlapot, mihelyst elkészült Instagramon reklámozni is kezdték. Természetesen, a pikáns kép a neten nem terjedhetett, ezért Rita Ora mellbimbójára csillagokat photoshoppoltak (itt megnézheted a cenzúrázatlan fotót.) A magazin Rita Orát, mint az X Factor zsűrijét hozta le, amit az énekesnő annyira élvezett, hogy a hatalmas mosoly is kiült arcára. Az instás kép alá az énekesnő nem volt rest kommentárt fűzni: „Szabadság. Korlátok nélkül.”

Rita Orát mostanában nagyon felkapta a tengerentúli média. Egyik nap arról cikkeztek, hogy Atelier Versace ruhában pózolt, másik nap meg egy csipkés Ralp & Russo kreálmányt ölt magára.

Hozzászólások

Érdekes lehet