Keresés

Selena Gomez, a dögös fekete

Fiji- 2015.12.23. 11:10
Selena Gomez új klipjében eszméletlenül dögös, melyet fekete fehérneműjének és bomba testének köszönhet. És ha ez még nem lenne elegendő, az énekesnő mellett feltűnik Christopher Mason is.
Forrás: moviepilot

Az amerikai énekesnő végre nyilvánossá tette a Hands to Myself-hez készült videoklipet. A kockák rendezését a producer, Alek Keshishian vállalta. Az énekesnő mellett a kisfilmben megjelenik, Christopher Manson is, aki Selena Gomez partnerét alakítja.

Selena Gomez klipje a vártnál erotikusabbra sikeredett. Az egész azzal kezdődik, hogy az énekesnő fehérneműben betör választottja házába. Elfoglalja az ismert színész ágyát, ahol bevet néhány erotikus mozdulatot. Mindez után a színész gardróbja felé veszi az irányt, egy fehér ingbe bújik és a tükör előtt kezdi magát illegetni. Nem bír magával, és nagyképernyőre teszi a színész filmjeit. A dögös feketeség már-már hancúrról álmodozik, de ahelyett, hogy a színész vinné ágyba, a rendőrörsön köt ki. A klip utolsó kockáin a két főszereplő együtt ül a kanapén, és együtt nézik, hogy mit tett az őrült nő.Mielőtt a YouTube-on keresnéd, jó ha tudod, hogy a videó csak az énekesnő hivatalos oldalán tekinthető meg.

Hozzászólások

Érdekes lehet