Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Pop
  • Sziget: Ellie Goulding koncertezett a Sziget második napján

Sziget: Ellie Goulding koncertezett a Sziget második napján

Offmedia- 2015.08.15. 09:05
A Sziget Fesztivál idén igencsak kitett magáért, hatalmas nevekkel csábítja a hazai és külföldi fesztiválozni vágyókat. A Sziget második napján a brit énekesnő, Ellie Goulding, vette birtokba a Nagyszínpadot.

ellu(Fotó: MTI - Marjai János)

De vajon ki is ő? Ellie Goulding nem más, mint napjaink egyik legnagyobb popsztárja. A négygyermekes családból származó énekesnő karrierjét 19 évesen kezdte meg, mikor Nyugat-Londonba költözött azzal a céllal, hogy beindítsa zenei karrierjét. 2009-ben szerződött le első lemezkiadójával, a Polydor Recorddal, azonban nem marad sokáig, mert a Neon Gold Records felfedezettje volt.

A sikerhez kicsit rögös út vezetett, de első lemeze, az Under The Sheets 2009 novemberében napvilágot láthatott, és dalai villámgyorsan a slágerlisták vezető dalai közé nőtték ki magukat. Ellie Goulding a BBC Sound éf 2010 és a BRIT Awards büszke tulajdonosa. Legutóbbi slágere a Szürke ötven árnyalata filmlemezre írt Love Me Like You Do tartja az egy hétig legtöbbet streamelt dal rekordját.

Az énekesnő egy igazi világsztár, nevéhez olyan slágerek kötődnek, mint az Anything Could Happen, a Burn vagy a Calvin Harrisszel közös I Need Your Love.  

 

 

Hozzszlsok

rdekes lehet