Keresés


TOP 5 érzelgős szám!

Offmedia- 2015.11.19. 13:23
Minden bizonnyal neked is vannak olyan kedvenc zenéid, amelyeket akkor hallgatsz, amikor boldog vagy és olyanok is, amelyeket akkor, mikor szomorú. A zenének igenis van gyógyító hatása, előcsalogat érzelmeket, segít felejteni és kibékülni a veszteséggel is…

iStock 000017223269 Medium
Fotó: Getty / iStock

Rihanna „Stay”

Rihannát a zenekritikusok előszeretettel kritizálják, véleményük szerint nem erőssége az éneklés. De Mikky Ekkónak köszönhetően a negatív kritikát sikerült megcáfolnia. A gyönyörű zongora melódiája a harmonikus énekhangú előadók kombinációjában ér igazán össze, azaz a Stay című számban. Ez a dal garantáltan rabul ejti a fájó szíveket.

Sinead O‘Connor „Nothing Compares 2U”

Senkinek sem kell bemutatni a Princ tollából származó nagysikerű slágert az Nothing Compares 2U-t, melynek videoklipjéből is árad a szomorúság, a kétségbeesés, a fájdalmas visszaemlékezés hangulata. És a dal emlékeztet minket arra, hogy a dolgokat néha csak olyankor vesszük észre, amikor már késő.

Christina Aguilera „Say Something”

A régi jó Christina a Say Something című számával, mely A Great Big Wolrd-höz készült, hű maradt önmagához. Szerzeménye tele van érzésekkel, csenddel, illetve azokkal a dolgokkal, amikkel vívódik… kapcsolatok, boldogság, együttélés, barátság. Sok dolgot az emberek nem mondanak ki, pedig néha tényleg elég lenne, ha kibeszélnék magukból.

Britney Spears „Everytime”

A felsorolásból nem maradhat ki Britney Spears sebzett szíve, és ezáltal az egyik legérzelmesebb száma, az Everytime sem. A vadócka szerint nem lehet szerelem nélkül elképzelni az életet.

Backstreet Boys „Show Me the Meaning of Beying lonely”

Nosztalgiánk alól a Backstreet Boys romantikus balladája sem lehet kivétel. A formáció azon mereng el, hogy a valóságban miért nem lehetünk azzal, akit szeretünk. Sajnos a sors gyakran elveszi tőlünk szeretteinket, mely ellen nem tudunk mit tenni.

 

 

Hozzászólások