Keresés

Videoklip-dömping!

Offmedia- 2015.10.08. 13:46
Az elmúlt időszak is számos izgalmat tartogatott számunkra videoklipek terén. Összefoglalónkban megtalálható Sam Smith Bond-dala, JoJo új slágere, Lana Del Rey kreálmánya.

Szeptember 25-én Sam Smith felfedte a legújabb Bond-film zenéjét, de már a Spectre premierjére sem kell sokat várnunk. Elöljáróban inkább annyit, hogy elkészült – Rómában – a klip és nagyon örülünk neki. A klipet, október 5-én mutatták be, James Bond világnapján, pontban 00:07 órakor, mellyel az első Bond-film előtt akartak tisztelegni. Az első 007-es filmet 53 évvel ezelőtt ugyanezen a napon mutatták be. Sam Smith száma úgy néz ki, hogy egyre sikeresebb, a brit slágerlistákat is sikerült már meghódítania.

A napokban került bemutatásra Lana Del Rey legújabb klipje is, melyről már mi is beszámoltuk, de a videoklip-dömping miatt nem árt felfrissíteni, hogy miből is élünk. Az énekesnő klipjét a Music To Watch Boys To számhoz készítette. A film atmoszféráját Lana Del Rey kellemes hangja lengi át, miközben egy strandszékén ül. Egyes képkockákon férfiak kosaraznak, másokon nők teste lebeg a türkiz vízen. A klipet - melyet King Burz rendezett – fekete-fehér jellege miatt minimalista színválasztás hatja át.

A hónapban a vízbe merült a hamarosan Budapestre látogató Imagine Dragons is. A klipben a srácok tényleg a gyökerekhez nyúlnak vissza: erős koncertes kezdéssel indítanak, majd gyerekkori emlékeik következnek, melyet pedig az, hogy miből (frontember) is lett a cserebogár.  

Pár évvel ezelőtt sokan úgy gondolták, hogy JoJo karrierje szertefoszlott, azonban nem, visszatért és kirobbanó formában van. Augusztusban három száma jelent meg: When Love Hurts, Say Love és  a Save My Soul. A When Love Hurts dalához a videoklip múlt héten vált nyilvánossá. A koreográfia nagyon különleges, a táncosok feltűnően sokat használják a kezüket és az ujjaikat. Ahhoz képest, hogy JoJo milyen sok ideig nem volt a zeneipar aktív résztvevője, klipjét már meglepően sokan látták.

 

Fotó a cikkhez: Getty Images

Hozzászólások

Érdekes lehet