Keresés
  • Főoldal
  • Red
  • A mikropéniszével próbálta védeni magát egy nemi erőszakkal vádolt férfi

A mikropéniszével próbálta védeni magát egy nemi erőszakkal vádolt férfi

Offmedia- 2016.10.13. 14:16
3034
Még a bírónak is megmutatta volna, amolyan "bizonyítékként".
Jacques Rouschop
Kevesebb ironikusabb dolog létezik, mint egy nemi erőszak tárgyaláson felajánlani egy kis péniszmutogatást védekezésként, pedig pontosan ez történt nemrég Kanadában.
Jacques Rouschopot többek között azzal vádolják, hogy ájulásig fojtogatott két prostituáltat, majd megerőszakolta őket a kisteherautója hátsó ülésén.

Rouschop viszont a kanadai National Post beszámolója szerint egy érdekes bizonyítékkal állt elő, miszerint nagy a hasa és kicsi a farka, ergo nem tud erőszakolni. A férfi annyira bizonyítani akarta az igazát, hogy még azt is felajánlotta, hogy előveszi a saját leírása szerint "egy hétévesével vetekedő" mikropéniszét, csak hogy a bíró is lássa, nem hazudik. A bíró visszautasította a nagyszerű lehetőséget.

A férfit amúgy már többször elítélték lopásért és jelenleg is folyik ellene még egy büntetőper, melyben egy másik prostituált, a 2013-ban elhunyt
Amy Paul meggyilkolásával gyanúsítják. Rouschop ott azzal védekezik, hogy épp kocsilopással volt elfoglalva, mikor a gyilkosság történt.

Ajánlott

Hozzászólások