Keresés
6O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)

Csók, ahogyan a pasik is szeretik!

Fiji- 2016.02.27. 11:00
278
Nem nagy meglepetés, hogy a csókokat inkább a nők szeretik, azonban a pasiknak sincs velük gondja, csak éppen nem az édes ajakpuszival lehet nekik örömet okozni.
Forrás: Getty/iStock

Kezdjük az alapoknál: a nyelves csóknak nincsen párja! A szimpátia elnyerése után, a pupillák a vonzalom jegyében kitágulnak és az is teljesen érthető, hogy az első szikrák meghozzák a férfiak kedvét ahhoz, hogy megízlelhessék kiszemeltjük nyelvét. Ha hasonló jár a te fejedben is, akkor ne habozz, teszteld a köztetek megbújó szenvedélyt! Egy kis nyelves móka garantáltan meghozza majd mindkettőtök kedvét a folytatáshoz.

Még mielőtt lejjebb mennénk, játssz egy kicsit ajkaival. Simogasd finoman alsó-, majd pedig felsőajkát, a hatás sem fog elmaradni. A csókcsata közepette lehelj finom csókokat nyakára, fülcimpájára, sőt megkeresheted nyelveddel mellbimbóját is. Érintsd az erogén zónákat és add át magad a pillanatnak!

Miután teljesen egymásra hangolódtatok célozd meg nemi szervét, de ez most ne csak arról szóljon, hanem alkalomadtán igenis minden pasinak kijár egy kis kényeztetés. A férfiak nagyon szeretik, ha a nők a hímvesszőt a szájba veszik, azonban ahhoz, hogy a maximumot hozd ki magadból, tapasztalj és kombináld a technikákat! A hímvessző mellett ne feledkezz meg herékről sem, egy kis simogatással azoknak is kedveskedhetsz. Végül, de nem utolsósorban ugye, neked is megvan az a mondat, hogy megéri lenyelni?!

Hozzászólások