Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)
  • Főoldal
  • Red
  • Egy fotóművész lencsevégre kapta a nőiség legintimebb pillanatát

Egy fotóművész lencsevégre kapta a nőiség legintimebb pillanatát

Offmedia- 2016.09.12. 12:34
7019
Avagy hogyan is néznek ki valójában a nők az orgazmus előtti pillanatokban.
Forrás: Albert Pocej

Minden nő más és más, így nincs kétféle orgazmus sem, de amennyire komplex valahol mégis annyira jó, főleg, ha megvan a kulcs hozzá. Sok nő pillanatok alatt eljut a csúcsra, másoknak több év kísérletezgetés szükséges, de bőven akadnak olyanok is, akik sohasem tudják megélni. Egy fotóművész nemcsak meglátta az intim pillanat szépségét, hanem úgy gondolta, hogy meg is örökíti azt.

Albert Pocej, aki már 10 éve foglalkozik fotózással, számára ez az egész egy hatalmas kihívás volt, de mindig is erről álmodott. Elmondta, hogy a nagyon nehéz volt olyan modelleket találni, akik nem feszengenek majd a kamera előtt. Elsősorban nem profi modelleket keresett, hanem átlagos hölgyeket akart fotózni, olyanokat, akik az aktfotókon tényleg átélik az orgazmust. Végül 20 nőt talált, melyből végül 15 állt neki modellt. A fényképezőgépet annak érdekében, hogy a modelljei el tudjanak lazulni, automatára állította, de voltak olyanok is, akik hagyták a fotósnak, hogy végig fotózza őket.

A művész elmondta, hogy ezzel nem egy újabb klisé gyártása volt a cél, hanem az, hogy megmutassa, hogy ahogyan minden ember más és más, úgy az orgazmus is. Végül azt is hozzátette, hogy olyan képeket akart készíteni, amelyek gondolkodásra késztetik az embereket.

Ti bevállalnátok egy ilyen fotózást?

További képekért kattints ide!

Hozzászólások

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves