Keresés
7O
Budapest
2017.10.20., péntek (Vendel)
  • Főoldal
  • Red
  • Katasztrofális következménye lett annak, hogy szégyelltek óvszert venni

Katasztrofális következménye lett annak, hogy szégyelltek óvszert venni

Offmedia- 2016.09.25. 13:16
3380
Egy párnak nem sikerült leküzdeni az óvszer vásárlással kapcsolatos félelmét, aminek az lett a következménye, hogy mindketten a sürgősségin kötöttek ki.
Forrás: jorgejimenez/pixabay

A slusszpoén pedig az, hogy a szexuális katasztrófára nem Amerikában került sor, hanem Vietnamban, ahol két diák szexelni szeretett volna. Annyira féltek óvszert vásárolni, hogy végül a védekezést egy műanyag szatyorral oldották meg. A fiatalokat - akik genitális vérzések és horzsolások miatt kórházba kerültek - a fővárosi kórházban doktor Nguyen The Luong látta el. A doktor, aki antibiotikummal kezelte a párost, ezúton felhívja minden fiatal figyelmét, hogy védekezés céljából sose használjanak szatyrokat, mert azok nem elég elasztikusak és könnyen sérüléseket okozhatnak. Tehát, senki ne csinálja a pár után!

(mirror.co.uk nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves