Keresés
4O
Budapest
2017.11.17., péntek (Hortenzia, Gergő)
  • Főoldal
  • Red
  • Michelle Wild egyik pornójával avatták fel az új MTK stadion kivetítőit

Michelle Wild egyik pornójával avatták fel az új MTK stadion kivetítőit

Szaghmeiszter Máté- 2016.10.06. 19:02
3729
Elnézést kértek a bakiért.
A művésznő a személyes kedvencünkben, a Cosplay International 1-ben
Az új MTK stadion hamarosan kész van, az eredményjelzőket is felrakták már és egy tesztpróbát is csináltak, ami probléma nélkül lezajlott, ha azt az apróságot nem említjük, hogy pornóval zajlott a próba.

A Trollfocira kikerült videón Michelle Wild egyik orál POV jelenete látható, pontosan nem tudjuk megmondani melyik filmből, de kommentben jöhetnek a tippek. 

A 444 felkereste az MTK sajtófőnökét, hogy adjanak magyarázatot az esetre, választ viszont végül az eredményjelző szállítójának közleményéből kaphatott mindenki:

"A napokban az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az általunk felszerelt óriás eredményjelzők rendeltetésszerű tesztüzemi próbáját tartottuk. A tesztüzemi próba során kellő körültekintés nélkül jártunk el, hibát követtünk el. ezért került a kivetítőre felnőtt tartalom. Amint ezt észleltük, azonnal lekapcsoltuk a lejátszást.

Elnézést kérünk az MTK-tól, annak sportolóitól, munkatársaitól, vezetőitől és szurkolóitól az általunk okozott minden kellemetlenségért, valamint mindenki mástól, aki a sajtóhírekből értesült a hibánk miatt bekövetkezett esetről!"

A videót ide kattintva lehet megnézni (18+ természetesen)


Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom