Keresés

  • Főoldal
  • Red
  • Nem tudom mit toltak ezek a fiatalok, de én nem kérek

Nem tudom mit toltak ezek a fiatalok, de én nem kérek

Szaghmeiszter Máté- 2017.09.15. 13:02
Para videón a dizájnerdrog félelmetes világa.
Riasztó videó került fel tegnap a Facebook-ra, melyen földön fekvő, rángatózó és fájdalomtól kiabáló fiatalok szerepelnek egy villamosmegállóban.

A HVG által kiszúrt felvételt a Kőbányai úti villamosmegállóban készítettek az 1-es villamosról, és nagy valószínűséggel egy hasonló szer hatását látjuk a fiataloknál, mint ami a Hős utcában terjedt el az elmúlt hónapokban. A rendőrség azóta nagy erőkkel van jelen a környéken, sikerült is visszaszorítani a dílerkedést, de amint a videón is látni a teljes 1-es vonalát nem tudják 24/7 lefedni.

Az egyik ilyen Hős utcai díler, O. Márió később a VIII. kerületbe tette át a helyszínét, de nem sokáig tudott üzletelgetni a veszélyes szerekkel, ugyanis a rendőrség egy akciófilmbe illő akcióval lekapcsolta. A Zsaru Magazin szerint a férfi azt se tudta pontosan, hogy mit árul, csak berendelt Kínából valami szert, összekeverte dohánnyal, és már mehetett is a cumó az utcára. A varázspornak elnevezett cucctól jobb esetben zombiként dülöngéltek a felhasználók, de volt aki elájult, augusztusban pedig egy haláleset is történt.

Hozzászólások