Keresés
6O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

A hiányzást igazolja: Bruce Springsteen

Ráthgéber Réka- 2016.03.21. 14:28
185
Hiába, a rock and rollra időt kell szánni.

Forrás: Getty/Europress

A 66 éves Bruce Springsteen még mindig aktívan turnézik. Éppen Los Angelesben adott egy koncertet, amikor a buli után egy kissrác egészen furcsa kérdéssel fordult hozzá. A legenda természetesen nem mondhatott nemet a különleges kérésnek.

Xabi Glovsky egy 12 éves átlagos diák. Édesapjával elmentek március 12-én Bruce Springsteen koncertjére, ám azért a fiatal szervezetet megviseli az éjszakázás, és az apuka azon aggódott, hogy kisfia nem tud majd megjelenni másnap az iskolában. Ezért koncert után odament az énekeshez és kért tőle egy igazolást Xabi számára.

„Leültette maga mellé a fiamat, és elkezdte kérdezgetni, hogy hívják a tanárait, kinek címezze az igazolást. Mindössze annyit írt bele, hogy Xabi egész este ropta a rock and rollra, kérem bocsássa meg neki, ha egy kicsit fáradt. Ezután aláírta és még egy közös képet is készített vele. Bearanyozta a napját.” – mondta Xabi apukája.

Forrás: facebook

Azt nem tudjuk a tanár nénik mit szóltak a különleges igazoláshoz, de egészen biztosan megbocsátottak a 12 éves kisfiúnak.

Hozzászólások