Keresés

Red Hot Chili Peppers: jön az első fecske!

Fiji- 2016.05.04. 10:31
98

Mint beszámoltunk róla: a Red Hot Chili Peppers hamarosan új lemezzel jön. Ennek az első fecskéje pedig a csütörtökön megjelenő Dark Necessities című szám lesz.

A Red Hot Chili Peppers hétfőn értesítette a rajongókat arról, hogy csütörtökön új számot mutatnak be. Az amerikai banda újdonsága a Dark Necessities címet kapta. A lemez készítése során a banda Nigel Godrich, angol producerrel dolgozik együtt, aki a Radiohead producere is volt.

Forrás:Getty/Europress

A Red Hot Chili Peppers 1983-ban alakult Los Angelesben. Több, mint 20 év telt el, de Anthony Kiedis (ének) és Josh Klinghoffer (gitár) azóta is a banda oszlopos tagja. A banda debütáló albumát 1984-ben adta ki, melyet több album követett. A hírnevet az 90-es évek hozta meg számukra, amikor kiadták Blood Sugar Sex Magik címre keresztelt albumot. 1991 óta öt korongot adtak ki: One Hot Minute (1995), Californication (1999), By The Way (2002), Stadium Arcadium (2006) és a I'm With You (2011). Az együttes számos slágerrel büszkélkedik, mint például Under The Bridge, Scar Tissue, Californication, Otherside, By The Way, Dani California, Can't Stop vagy a Give It Away. A világhírű banda az évek során bezsebelt 6 Grammy-t, de a kontójukra írható egy BRIT Award is.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Melyik rapperrel NEM volt kollabja az alábbi pop énekesnőknek?
Játszom