Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Rock
  • Tényleg olyan egyszerűek lennének a Korn számai, hogy a Metallica basszerosának 12 éves fia is simán lejátssza őket?

Tényleg olyan egyszerűek lennének a Korn számai, hogy a Metallica basszerosának 12 éves fia is simán lejátssza őket?

Szaghmeiszter Máté- 2017.04.19. 11:30
3311
Új szintre emelkedett az "ezt még egy gyerek is meg tudja csinálni" oltás.
Bemutatkozott a Korn új basszusgitárosa, Tye Trujillo. A 12 éves fiú, aki nem mellesleg a Metallica basszerosának, Robert Trujillo-nak a gyereke, a banda oszlopos tagját, Fieldy-t váltja, igaz csak egy rövidebb dél-amerikai turné erejéig. 

"Sajnálatos, hogy Fieldy nem lehet velünk a turné során, de egyben izgatottak is vagyunk, hisz egy fiatal zenész, Tye Trujillo nyomja majd velünk a turné több állomásán is. Fieldy természetesen ismét színpadra áll, amint visszatérünk az USA-ba" - fejtette ki egy közleményben a banda a történéséket.

Tye Trujillo
Azóta le is ment az első koncert Kolumbia fővárosában és Tye simán lenyomta a Korn legnagyobb slágereit. Blind, Somebody Someone, Here to Stay, Right Now, és a többi, mind hiba nélkül lement, tehát jogosan tehetjük fel a kérdést: mennyire egyszerűek a Korn basszustémái, ha egy 12 éves gyerek is le tudja őket játszani? Vagy még jobb kérdés: miért nem cserélik le Fieldy-t?

Elvégre a kis Tye:

Már most tehetségesebb, mint az előd.

Az apja híres, bármikor ledumálhatnának egy fasza közös turnét a Metallicával.

Még kinézetben is emeli a banda szépségfaktorát, elég elolvasni a Vogue(!!!) féloldalas ömlengését Tye csodálatos hajáról.

Életkorából fakadóan több alkohol és drog jut a többieknek. Groupie-ból viszont kevesebb, szóval ez egy fél negatív pont.

Ha Disneylandben járnak, az egyik tag sokkal olcsóbban jut be, lehet sok helyre alapból ingyen!


Addig is, amíg ezeken az érvéken elgondolkodnak a kiöregedett nyúmetál zenészek, nézzük meg, hogyan is zúzza a kissrác.Hozzászólások