Keresés

Új albumán melózik a Blink-182!

Fiji- 2016.01.29. 10:51
49

Tavaly decemberben a Blink-182 dobosa bejelentette, hogy jövőre – azaz 2016-ban – új albumot dobnak piacra. Nem meglepő módon már el is kezdték!

Forrás:Getty/Europress

Az amerikai-rock banda a felvételekkel nem is áll olyan rosszul, a munkájukat John Feldmann segíti. Aki nem tudná, annak eláruljuk, hogy az úriember hírhedt producerként és dalszerzőként mozog a zeneipar éterében. Olyan nagy előadókkal dolgozott már együtt, mint például a 5 Seconds of Summer, Avicii, Papa Roach, Panic! at the Disco vagy a Good Charlotte.

A banda basszusgitárosa és énekese, Mark Hoppus, Feldmann iránti rajongását nem rejtette véka alá. Twitterjére egy közös képet posztolt azzal a szlogennel, hogy „ma 14 órát töltöttünk a stúdióban, nagyon sok kávét ittam. Soha nem fogok aludni.” Természetesen, nem a képleírás volt fontos, hanem hogy kivel pózolnak a fotón…

A Blink-182 1992 és 2005 között működött aktívan, melynek termése a banda öt darab stúdióalbuma. Az együttes legsikeresebb lemeze, az Enema Of The State (1999) volt, melyen olyan slágerek kaptak helyet, mint például a What’s My Age Again?, az All The Small Things és az Adam’s Song. A rockerek 2005-ben kiadták a legjobb számaikat, Greatest Hits címen, amit több éves hallgatás követett. A visszatérésüket 2009-ben jelentették be, majd komoly munkába kezdtek. Fáradozásaik gyümölcse két album lett: a Neighborhoods (2011) és az Icon (2013).


Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Melyik rapperrel NEM volt kollabja az alábbi pop énekesnőknek?
Játszom