Keresés
4O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

18 milliárd csak elég lesz a portugál zseniért

Offmedia- 2016.07.19. 13:21
424
A magyarok ellen is remeklő Joao Mário körül nagy a felhajtás, több sztárcsapat is bejelentkezett érte. Már 50 millió fontos ajánlatról is lehet hallani, ami elképzelhető, hogy a klub elnökét is gondolkodásra készteti.

João Mário Naval da Costa Eduardo
Forrás: Getty/Europress

Nem győzzük kapkodni a fejünket a foci-eb után, a játékos átigazolásokkal kapcsolatos pletykák és bejelentések tartják lázban a futballvilágot. Úgy repkednek a levegőben a több tízmillió eurós összegek, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna. Számunkra is ismerős név tűnt fel a porondon, az Eb győztes portugál csapat középpályása, a 23 éves Joao Mário iránt élénk érdeklődés mutatkozik, több lap is megszellőztette, hogy az angol Manchester United és a Chelsea is vinné a kiugró teljesítményt nyújtó játékost.


A hírek szerint az ára meglehetősen borsos, a Sporting sztárjáért 45-50 millió fontot is megadnának, ami 17-19 milliárd forinttal egyenértékű, és bőven futotta volna belőle a Groupama Aréna felépítésére is. Az érdeklődés önmagában csak egy dolog, a Sportingnak is lesz hozzá szava, márpedig a klub elnöke egy portugál lapnak azt nyilatkozta, hogy semmi sem változott és egyelőre nem akarnak megválni a játékostól. Persze ez sincs kőbe vésve, korábban éppen az Inter ajánlatára mondtak nemet, a pletyka szerint azért, mert az nem érte el a 60 millió eurót. Márpedig a legfrissebb ajánlatok már ezt a kritikus szintet elérik.

Hozzászólások