Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)
  • Főoldal
  • Sport
  • A diadal pillanatai, avagy így örülnek az olimpiai aranynak a sportolók

A diadal pillanatai, avagy így örülnek az olimpiai aranynak a sportolók

Offmedia- 2016.08.18. 13:39
793
Hihetetlen gát szakad át a győzteseknél, boldogságuk szinte határtalan. Ezt bizonyítják a következő képek is.
Olimpiát nyerni nem kimondottan hétköznapi dolog. Az aranyérem annyit jelent, hogy adott pillanatban te vagy a legjobb abban, amit csinálsz az egész világon. Ennek megfelelően azok a sportolók, akik a dobogó legfelső fokára állhatnak, úgy tudnak örülni sikerüknek, ahogy semmi másnak.

A mashable.com honlap gyűjtött össze pár fényképet a győztesekről, és reakcióikról friss olimpiai bajnokként. De van egy-két kakukktojás is köztük.

Nézzük!

Usain Bolt, 100 méteren (mondjuk ez pont egy előfutam, de akkor is óriási):
Forrás: Getty / Europress


Az angol Mo Farah, 10.000 méteren diadalmaskodott azután, hogy futás közben elesett, de még így is aranyérmes tudott lenni:
Forrás: Getty / Europress


A vívásban győztes olasz Daniele Garozzo, annyira örült az aranynak, hogy majdnem kiugrott a bőréből. A többiek kissé enerváltnak tűntek mellette:
Forrás: Getty / Europress


A győztes japán ritmikus gimnasztika csapat totális extázisban:
Forrás: Getty / Europress


Az egyik magyar büszkeség, Szász Emese is ugrált örömében:
Forrás: Getty / Europress


Így örült Adam Peaty, a férfi 100 méteres mellúszás győztese. Angol úszó 28 éve nem nyert aranyat úszásban, ezért is volt nagy a boldogság:
Forrás: Getty / Europress


Az orosz Davit Chakvetadze totális eufóriában, miután kötöttfogású birkózásban lett bajnok a 85 kilogrammosok között. Mert, ugye van, aki utazhatott a doppingbotrány ellenére is:
Forrás: Getty / Europress


A Kiribati súlyemelő, David Katoatau, ugyan semmit nem nyert, mégis olyan táncot lejtett az egyik sikeres gyakorlata után, hogy örökre megjegyezzük kis országának a nevét:
Forrás: Getty / Europress


A férfi 10 méteres toronyugrás szinkron számában, "csak" bronzot nyert az angol páros, mégis keblükre ölelték egymást és az egész világot. Tom Daley és Daniel Goodfellow:
Forrás: Getty / Europress


A szintén angol, Joseph Clarke kajakban nyert. A célban, aztán majdnem fulladásig fröcskölte magát a vízzel:
Forrás: Getty / Europress


A kubai birkózó, Mijain Lopez Nunez egyszerűen földhöz vágta edzőjét a győzelme után. Emberünk a 130 kilósok mezőnyében indult:


Hozzászólások