Keresés
3O
Budapest
2017.11.19., vasárnap (Erzsébet)
  • Főoldal
  • Sport
  • Adele válasza a Super Bowl-fellépésre - "Sajnálom, talán legközelebb"

Adele válasza a Super Bowl-fellépésre - "Sajnálom, talán legközelebb"

MTI- 2016.08.16. 10:15
639
A sokszoros Grammy-díjas Adele egy Los Angeles-i koncertjén bejelentette: nem lép fel a 2017-es Super Bowl félidejének szórakoztató műsorában.
Forrás: Getty / Europress

"Ez a show nem is a zenéről szól, én pedig nem tudok sem táncolni, sem valami ahhoz hasonlót alakítani. Nagyon kedvesek voltak, hogy felkértek, de nemet mondtam"
- fogalmazott a brit énekesnő szombati koncertjén.

"Sajnálom, talán legközelebb" - fűzte még hozzá a sztár, aki később azokat a pletykákat is cáfolta, hogy gyermeket várna.

Az amerikaifutball-döntőt szervező National Football League (NLF) és fő szponzora, a Pepsi ugyanakkor a BBC szerint közleményben cáfolta, hogy hivatalosan felkérték volna Adele-t a fellépésre. Mint írták, már számos sztárt megkerestek, és igyekeznek jövőre is a legjobb programot összeállítani, de "formális felkéréssel" még sem Adele-hez, sem máshoz nem fordultak.

A Super Bowl a legnézettebb észak-amerikai tévéközvetítések egyike, a bajnokság félidejében rendszerint a legnagyobb sztárok lépnek fel. Korábban Beyoncé, Madonna, a Rolling Stones és Prince is szerepelt a sporteseményen.A Nielsen felmérése szerint az idei Super Bowl, amelyet a kaliforniai Levi's Stadionból közvetítettek, a harmadik legnézettebb műsor volt az amerikai televíziózás történetében. A közvélemény-kutató becslései alapján átlagosan 111,9 millió néző látta a meccset, a félidejében sugárzott szórakoztató műsort pedig 115,5 millióan követték.


Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom