Kövess minket

Sport

Az amerikai kosarasok megőrülnek a strandröplabdáért Rióban

És persze a röpis csajokért is…

Megosztva

Az amerikai kosárlabda válogatott, amikor épp nem a parkettet koptatja Rióban, szinte minden idejét a röplabdával tölti. A Team USA több tagja is ott van az amerikai csajok meccsein, az olimpián. És, ha már ott vannak, akkor nem fogják vissza magukat és torkaszakadtukból szurkolnak a lányoknak.

[twitter]https://twitter.com/TeamUSA/status/765024529542504448[/twitter]

Akik természetesen nagyon boldogok emiatt, hiszen a kosarasok buzdítása plusz erőt ad nekik. Azt nem tudjuk, hogy a srácok elsősorban a sport, vagy netán a hosszú combok és a formás fenekek miatt járnak ki a meccsekre. Mi, mindenesetre mindkét indokot megértjük, természetesen.

[twitter]https://twitter.com/TeamUSA/status/765027795634446336[/twitter]

Eddig két mérkőzésen bukkantak fel, de úgy tűnik, hogy valósággal bolondjai lettek a játéknak, hiszen többször előfordult már, hogy nem csak nézik, hanem unalmas óráikban, a Copacabana partján maguk is nyomják az ipart. Több-kevesebb sikerrel.

A következő felvételen Klay Thompson, Draymond Green, Kevin Durant, DeMarcus Cousins, Paul George és DeAndre Jordan nagyszerűen kivitelezett lecsapásait, és nyitásait láthatjuk. A kosárérintésekről és lecsapásokról már nem is beszélve.

[twitter]https://twitter.com/faithjenkins1/status/765260140669001729[/twitter]

Bár ezt a videót látva, nem ajánljuk nekik, hogy sportágat váltsanak…

Már csak a kis nacik miatt sem.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés