Keresés
6O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)
  • Főoldal
  • Sport
  • Az ausztrál posta negyven év késéssel kézbesített egy csomagot!

Az ausztrál posta negyven év késéssel kézbesített egy csomagot!

Offmedia- 2015.09.19. 16:07
158
Azt gondoljátok, nálatok lassan működik a postai kiszállítás? Akkor mit mondjanak annál az ausztrál teniszklubnál, ahol negyven év elteltével kaptak kézhez egy küldeményt.

kép Viewbank Tennis Club FacebookFotó: ViewBank_Tennis_Club: Facebook

A napokban érkezett meg a Viewbank Tennis Clubhoz egy nem túl bizalomgerjesztő, rongyos és zsíros csomag, amit még az '70-es években adtak fel nekik. A küldeményt Irene Garrett címére vitték, aki a klubnál dolgozott akkoriban, mint elnökségi tag és mivel lakcíme nem változott az elmúlt negyven évben, a posta végül sikeresen ugyan, de némi késéssel eljutatta hozzá a csomagot. A hölgy nem kicsit volt meglepve mikor kézbe vette a viharvert levelet, a postást faggatta, hogy mégis honnan kerülhetett elő, és miért pont most. Na, nem a postás, hanem a csomag. A választ azóta sem tudjuk pontosan, de a levél állapotából ítélve, arra következtetnek, hogy még anno, szortírozáskor egy gép mögé eshetett és ott lapult negyven évig. Nem is került volna elő még jó darabig, ha a postát nem rendezik át, és nem cserélik le a berendezést. Mikor az egyik gépet mozgatták, akkor bukkant elő a zsíros, de jó állapotban lévő csomag.

Irene, nagy izgalommal bontotta fel a "pakkot", amiben a teniszklub régi, textil emblémáit találta, kiváló állapotban. Soha jobbkor! - gondolta, hiszen a sportegyesület idén ünnepli megalapításának ötvenedik évfordulóját, a kitűzőket ezen alkalomból használják majd fel.

A posta elnézést kért a hibáért, Irene pedig boldog, hogy miután megtalálták a csomagot nem dobták egyszerűen ki a kukába.

Jobb későn, mint soha!

(foxsports.com nyomán)

Hozzászólások