Keresés
3O
Budapest
2017.11.19., vasárnap (Erzsébet)
  • Főoldal
  • Sport
  • DeMar DeRozan-t nem ismerték fel a szekusok és nem akarták beengedni a Raptors csarnokába

DeMar DeRozan-t nem ismerték fel a szekusok és nem akarták beengedni a Raptors csarnokába

Offmedia- 2016.05.23. 11:19
128
Pedig igen fontos meccsre igyekezett volna...
Forrás: Getty / Europress

DeMar DeRozan kétség nélkül a legjobb kanadai kosaras napjainkban. A hátvéd játszott idén az All-Star gálán is, és elvezette csapatát a Toronto Raptors-t a keleti főcsoport döntőjébe, ami szinte már a csoda kategóriába tartozik a maga nemében.

A Cleveland Cavaliers elleni főcsoportdöntő negyedik mérkőzése előtt (magyar idő szerint vasárnap hajnalban) egy ESPN interjúra volt hivatalos az Air Canada Center-ben, ezért jóval a meccs kezdése előtt megérkezett a helyszínre. Ott azonban útját állták a biztonságiak, akik nem ismerték fel a sztárt, és nem akarták beengedni az épületbe!DeRozan hiába erősködött, hogy ő a Raptors játékosa a szekusok nem álltak kötélnek, ezért a kosaras kénytelen volt kint várakozni, míg a biztonságiak hívták a főnöküket, hogy azonosítsa a számukra ismeretlen férfit. Miután az megtörtént, elkezdődhetett az interjú is...

A mérkőzésen egyébként DeRozan kiválóan játszott, 30 pont felett termelt és csapata is nyerni tudott. Abban, csak bízhatunk, hogy legalább ezt a meccset nézték a biztonsági őrök, és ilyen blama még egyszer nem fordul elő velük.

(complex.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom