Keresés

Dzsudzsák Balázs ismét Törökországban!

Offmedia- 2015.08.16. 13:59
300
Dzsudzsák Balázs ismét Törökországba utazott és a hétfői orvosi vizsgálatokat követően aláír a Bursaspor labdarúgócsapatához.
dzsudzsakresizeFotó: Getty Image / Europress   

A török klub honlapján látható videó felvételen a landolást követően rögtön a magyar válogatott szélsőjének nyakába akasztották a klub sálját, majd már így nyilatkozott.
    "Budapestről érkeztem és készen állok az új kihívásra. Száz százalékig pozitív benyomást szereztem a klubról előző látogatásomkor, mindenki kedvesen fogadott. Remélem, a legjobb tudásom szerint tudom segíteni a csapatot" - mondta a Dinamo Moszkvától érkező Dzsudzsák.
    A 28 éves játékost az egyesület történetének egyik legnagyobb igazolásának tartotta az interjút készítő riporter, Dzsudzsák pedig abbéli reményét fejezte ki, hogy a csapat másodjára is bajnok lesz, majd hozzátette, mindenképpen dobogón szeretne zárni a Bursasporral.
    "Holnap reggel lesz az orvosi vizsgálat, azután pedig sor kerülhet az aláírásra. Örülök, hogy véget ért a bizonytalanság, hiszen nagyon fontos, hogy mihamarabb játszhassak. Remélhetőleg jövő héten be is mutatkozhatok már. Óriási tisztelettel és szeretettel fogadtak már most, remélem, sok örömöm lesz itt" - írta Facebook oldalán Dzsudzsák.
    Dzsudzsák 2008-ig a Debrecen játékosa volt, majd a PSV Eindhovenben szerepelt három éven át. Oroszországba előbb 2011-ben az Anzsi Mahacskalához igazolt, majd egy évvel később került a Dinamo Moszkvához.
    A Bursaspor az előző idényben hatodik helyen zárt a török bajnokságban.

(Forrás: MTI)

Ajánlott

Hozzászólások