Keresés

Nincs pénz a Pacquiao–Khan meccsre

Offmedia- 2017.03.08. 12:08
Korábban Mi is cikkeztünk a közelgő váltósúlyú világbajnoki profi ökölvívó-mérkőzésről, melyet áprilisban tartottak volna, azonban a legfrissebb hírek szerint az összecsapáshoz szükséges feltételek még nem teljesültek, így biztos csúszásra lehet számítani - írja az NSO.
Forrás: Facebook - Manny Pacquiao (b) és Amir Khan (j).

Pacquiao, a WBO váltósúlyú világbajnok menedzsmentje február végén közölte: sportolójuk a szurkolók akaratának eleget téve a brit, Amir Khan ellen lép szorítóba áprilisban. Később ezt az időpontot májusra módosították, azonban kedden Bob Arum, Pacquiao meccsszervezője a Los Angeles Timesnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a szükséges 38 millió dolláros összeget nem sikerült még előteremteni, így az idei év első felében biztos, hogy nem küzd meg egymással a két ökölvívó.

Arum arra is kitért a nyilatkozatban, hogy a napokban Michael Koncz, Pacquiao tanácsadója előáll egy új ellenféllel, akivel júliusban küzdhetne meg a filippínó, azonban ha ezt az ajánlatot nem fogadja el a bunyós, akkor muszáj lesz megvárni, amíg összehozzák a Khan elleni meccset.

Pacquiao az egyetlen bokszoló, aki nyolc különböző súlycsoportban is vb-övet szerzett, eddigi 67 profi meccsén 59 győzelem, két döntetlen és hat vereség a mérlege. Az athéni olimpián ezüstérmes, a profik között korábban kisváltósúlyban és váltósúlyban is világbajnok Khan 35 profi meccsén négy vereség mellett 31 győzelmet aratott - okosít az NSO.


Hozzászólások

Érdekes lehet