Keresés
9O
Budapest
2017.10.19., csütörtök (Nándor)

Esküvői fotó 3000 meztelen bicajossal!

Offmedia- 2015.09.01. 13:07
661
Ross Cohen és Blair Delson szombat este fogadott örök hűséget egymásnak, és a délutánt a város romantikus helyszíneire megálmodott esküvői fotók elkészítésének szentelte. Épp a városháza szomszédságában pózoltak, amikor mintegy háromezer pucér, festett testű vagy alsóneműt viselő biciklis özönlötte el a környező utcákat.

  naked bike

Úgy döntöttek, hogy nem várják meg, amíg a meztelen sereg elhalad, hanem feldobják egy kicsit a fotósorozatot. "Megláttuk őket és úgy döntöttem, akcióba lépek, sprintelni kezdtem a magas sarkúmban és az esküvői ruhámban" - idézte fel Delson.
    Cohen felkapta kedvesét és megpördült vele a tömegben, majd mindketten pacsiztak a pucér kerékpárosokkal, akik örömmel üdvözölték a párt. "Nagyon vicces volt" - jegyezte meg Delson.
    Az ifjú házasok már azt is tudják, hogy miként fogják megmagyarázni a rendhagyó esküvői képeket jövőbeli gyerekeiknek. "Amikor eljön a te napod, csak szeresd az életet és éld át a pillanatot" - fogalmazta meg röviden az újdonsült férj.
    A Philly Naked Bike Ride-ot a Nemzetközi Meztelen Kerékpáros Felvonuláshoz kapcsolódóan szervezik meg évente. Az akció idén mintegy háromezer embert mozgatott meg.

 

(MTI)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom