Keresés
  • Főoldal
  • Sport
  • Harminc éves fazon villogott egy középiskolai kosárlabdacsapatban Kanadában

Harminc éves fazon villogott egy középiskolai kosárlabdacsapatban Kanadában

Offmedia- 2016.04.23. 09:30
233
A nála majd' tizenöt évvel fiatalabbak között egész jól ment neki a játék, ez lett a veszte...

A kanadai Catholic Central High School elvesztette legjobb játékosát! Az ontarioi Windsorban található suli hat hónapja "igazolta le" Jonathon Nicola-t. A srác, aki 17 évesnek mondta magát kitűnt a többiek közül. Nem csak magasságával, de robbanékony, ponterős játékával is.


Nicola meccsről-meccsre nagyszerűen játszott, mindenki ódákat zengett a Szudánból menekült srác hihetetlen képességeiről. Egészen mostanáig.

Kiderült ugyanis róla, hogy egyáltalán nem 17 éves, hanem jóval idősebb annál. Egészen pontosan 30 évesen királykodott a középsulisok között. Ez a hazugság viszont sokba kerülhet majd neki. Innentől kezdve nem a kosárlabdapályán kell bizonyítania, hanem a bíróság előtt. Vélhetően ez lesz a nehezebbik menet számára...


A férfi egyébként az edzőjénél, Pete Cusumano-nál lakott, aki elmondása szerint nem tudta, hogy játékosa valójában mennyi idős.

Nicola hónapokkal ezelőtt több garnitúra felszerelést kapott a Detroit Pistons csapatától ajándéka. Mára kiderült, hogy nem az NBA-s cuccok miatt ment neki olyan jól a játék...

Íme, egy videó, ahol megcsodálhatjuk a túlkoros játékost egy könnyed egy-egy elleni játékban:


(complex.com nyomán)

Ajánlott

Hozzászólások