Kövess minket

Sport

Ismerd meg a vak deszkást, aki hangok és a botja segítségével trükközget

Hatalmas respect!

Megosztva

Forrás: Youtube

Daniel Mancina 13 évesen tudta meg, hogy festékes szemideghártya-gyulladásban szenved és ennek köszönhetően lassan ugyan, de el fogja veszíteni a látását. Az örökletes betegség agresszívebben jelentkezett nála, mint a testvéreinél, ennek köszönhetően jelenleg saját bevallása szerint körülbelül 5%-ot érzékel a világból, már ami a szemeit illeti.

Daniel tudta mi vár rá, de sosem akart a világtól elzárkózva élni, így aztán mikor elérkezett a pillanat, hogy feladja a „normál” életét és a fő hobbiját a deszkázást, egy kis szünetet tartott ugyan, de annyira hiányzott neki, hogy visszatért és most újra gurul. 

[instagram]u_NSF6yXd9[/instagram]

Daniel azóta a botja és egy csipogó kis doboz segítségével deszkázik és trükközget. Tervei közt van többek között, hogy fejlessze a tudását, és, hogy olyan trükköket is meg tudjon csinálni, melyeket látóként még nem tudott. Ha éppen nem deszkázik, akkor horgászik, fát vág vagy éppen golfozik, tehát igen aktív életet él. Daniel deszkás videót és inspiratív mindennapjait az Instán tudjátok követni.

[vembed youtube=”l_0Pm3f2adc” ]

[instagram]BRUNK0EgqxC[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés