Keresés
3O
Budapest
2017.11.20., hétfő (Jolán)
  • Főoldal
  • Sport
  • Korábbi NFL bajnokot lőttek agyon egy kisebb közúti balesetet követő vita után

Korábbi NFL bajnokot lőttek agyon egy kisebb közúti balesetet követő vita után

Offmedia- 2016.04.11. 11:52
169
Az áldozat Will Smith, 34 éves volt.

Az egész nem tűnt komolynak... Mármint a baleset, amely szombat este történt New Orleans egyik kerületében. Ami viszont a két autó koccanását követte, az annál megrázóbb.

Forrás: New Orleans Advocate

Will Smith, aki New Orleans Saints játékosaként 2009-ben Super Bowlt nyert, nyugodtan autózgatott a városban, amikor összekoccant egy Hummer H2 típusú gépjárművel. Az amerikai focista és a másik sofőr is kiszállt az autójából, majd váltottak pár mondatot, mikor a Hummert vezető, 28 éves Cardell Hayes, egy fegyvert rántott elő és többször rálőtt a vele szemben álló Smith-re, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.


Hayes, ezután ámokfutásba kezdett és az autóban ülő Racquel Smith-t, az áldozat feleségét, is megsebesítette. Két lövés érte az asszonyt, akit rögtön kórházba szállítottak, állapota egyelőre stabil.

A helyszínre kiérkező rendőrök, megtalálták a lőfegyvert, továbbá még a helyszínen elfogták Hayes-t is, aki gyilkosság és gyilkossági kísérlet vádjával áll majd a bíróság elé.

A New Orleans Saints kommunikációs vezetője, Greg Bensel volt az első, aki hivatalosan is megerősítette a halálhírt egy Twitter bejegyzésben.

Béke poraira.

Hozzászólások