Kövess minket

Sport

Lemondott a Costa-ricai szövetségi kapitány, Paulo Wanchope

Az ok prózai: Paulo verekedésbe keveredett egy férfival, az U23-as válogatott Panamában megrendezett olimpiai selejtezője során.

Megosztva

paoloFotó: Getty Image / Europress

Az incidens kedden történt, a közép-amerikai ország szövetsége szerdán jelentette be, hogy a 39 éves szakember a bunyó miatt távozott posztjáról.

    A játékosként Angliában és Olaszországban is megfordult Wanchope nézőként vett részt az idegenbeli mérkőzésen. A lefújás után le akart menni a nézőtérről a pályára, kinyitotta az oda vezető ajtót, ám ekkor összetűzésbe keveredett egy ott álló férfival.

Fiatalabb korában is a nehezen kezelhetők közé tartozott, valódi öntörvényű karakter, aki folytonos kihágásaival megnehezítette munkaadói és saját dolgát is. Szerencséjére tehetsége nemcsak a balhékhoz, hanem a játékhoz is volt, igazi legendának számít hazájában.

Érdekesség, hogy a szintén közép-amerikai Mexikó is hasonló okokkal vált meg a nemzeti csapat vezetőedzőjétől Miguel Herrerától –becenevén a Tetű- június végén. Ő egy újságíróval akasztotta össze a nem létező bajszát egy repülőtéren, aminek pofozkodás lett a vége.

(Forrás: MTI)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés