Keresés
8O
Budapest
2017.10.21., szombat (Orsolya)
  • Főoldal
  • Sport
  • Lemondott a Costa-ricai szövetségi kapitány, Paulo Wanchope

Lemondott a Costa-ricai szövetségi kapitány, Paulo Wanchope

Offmedia- 2015.08.13. 15:05
292
Az ok prózai: Paulo verekedésbe keveredett egy férfival, az U23-as válogatott Panamában megrendezett olimpiai selejtezője során.

paoloFotó: Getty Image / Europress

Az incidens kedden történt, a közép-amerikai ország szövetsége szerdán jelentette be, hogy a 39 éves szakember a bunyó miatt távozott posztjáról.

    A játékosként Angliában és Olaszországban is megfordult Wanchope nézőként vett részt az idegenbeli mérkőzésen. A lefújás után le akart menni a nézőtérről a pályára, kinyitotta az oda vezető ajtót, ám ekkor összetűzésbe keveredett egy ott álló férfival.

Fiatalabb korában is a nehezen kezelhetők közé tartozott, valódi öntörvényű karakter, aki folytonos kihágásaival megnehezítette munkaadói és saját dolgát is. Szerencséjére tehetsége nemcsak a balhékhoz, hanem a játékhoz is volt, igazi legendának számít hazájában.

Érdekesség, hogy a szintén közép-amerikai Mexikó is hasonló okokkal vált meg a nemzeti csapat vezetőedzőjétől Miguel Herrerától –becenevén a Tetű- június végén. Ő egy újságíróval akasztotta össze a nem létező bajszát egy repülőtéren, aminek pofozkodás lett a vége.


(Forrás: MTI)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom