Keresés
6O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

Manny Pacquaio a terroristák célkeresztjében?

Offmedia- 2016.04.28. 00:23
279
A Fülöp-szigeteki elnök szerint el akarták rabolni a bokszolót.
Forrás: Getty / Europress

A Fülöp-Szigetek egyik, ha nem a leghíresebb és legnépszerűbb embere Manny Pacquaio, aki sportpályafutása után politikai babérokra tör. A világbajnok bokszoló nem csak hazájában, de az egész világon nagy tiszteletnek örvend, szinte mindenütt ismerik a nevét.

Pont, ezért lett állítólag egy Fülöp-szigeteki terrorszervezet elsőszámú célpontja. Az ország elnöke, III. Benigno Aquino, tegnap egy sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy tudomásuk szerint az Abu Sayyaf nevű terrorista brigád több hónapja tervezi a bokszoló vagy valamely' gyermekének elrablását.

A szervezet, mely az utóbbi időben több ember elrablásáért is felelőssé tehető, különösen kegyetlen, nem riad vissza a gyilkosságtól sem. Egy kanadai férfit ebben a hónapban lefejeztek, miután nem fizették ki az érte kért váltságdíjat.

Pacquaio-val azonban más terveik voltak, legalábbis az elnök szerint. Az Ő elrablásával, több bebörtönzött társuk szabadon bocsájtását akarták elérni.

Az ökölvívó eddig még nem reagált a hírekre, de a szituáció meglehetősen ijesztő, még akkor is, ha a rendőrség elviekben mindet tud az Abu Sayyaf terveiről...

(complex.com nyomán)

Hozzászólások