Keresés
3O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Manny Pacquiao visszatér a ringbe?!

MTI- 2016.07.13. 11:32
126
Menedzsere, Bob Arum szerint Manny Pacquiao, a profi ökölvívás egyik legnagyobb alakja még az idén visszatér.
Forrás: Getty / Europress

A 37 éves váltósúlyú Fülöp-szigeteki bokszoló (58 győzelem/2 döntetlen/6 vereség) - aki nyolc súlycsoportban is világbajnok lett - április 10-én vonult vissza, miután Las Vegasban egyhangú pontozással legyőzte az amerikai Timothy Bradleyt.

"Manny vissza akar térni. Az a probléma, hogy ezt csak akkor teheti meg, ha nem zavarja a szenátusi feladatait" - nyilatkozta az ESPN-nek Bob Arum, aki arra utalt, hogy Pacquiao egy ideje már a politikai karrierjét építi, eleinte a Fülöp-szigeteki törvényhozás alsóházának tagja volt, majd bekerült a szenátusba.
A promóter elárulta, hogy eleinte október 15-re tervezték a következő mérkőzését, de az ökölvívónak a költségvetési szavazás miatt a hazájában kell tartózkodnia abban az időszakban. Most október 29-re vagy november 5-re keresnek helyszínt az összecsapáshoz, de ahhoz ragaszkodnak, hogy Las Vegasban legyen a mérkőzés.

"Szeret harcolni, és szereti a figyelmet is" - vélekedett Arum. A részletekről elmondta, hogy Pacquiao a Fülöp-szigeteken végezné a felkészülést, és csak a meccs előtt bő két héttel utazna az Egyesült Államokba.

"Manny számára elsődleges, hogy teljesítse szenátori feladatait, de hiányzik neki az edzés és a boksz. Az edzés számára stresszoldás is egyben, olyankor sokat változik a hangulata, boldogabb lesz tőle" - mondta Pacquiao tanácsadója, Michael Koncz. Hozzátette: felvették a kapcsolatot a szenátus elnökével, hogy megtalálják a megfelelő időpontot a meccsre.
Pacquiao ellenfele egyelőre nem ismert.

Hozzászólások