Keresés
6O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

Még több Fradi-szurkoló mehet meccsre!

Offmedia- 2015.09.17. 09:34
670
Bővítik a népligeti létesítményt, a pólócsapat az Európa Kupára készül.

fradi uszi

A Ferencváros nagy családjában a focisták az elsők, de Kubatov Gábor elnök a többi szakosztályt is a legnagyobbak között szeretné látni. A vízilabdázók nehéz évek után indultak el felfelé, a legutóbbi bajnokságban már 4. helyen végeztek. A népligeti uszoda bővítéséről lehetett hallani, ám semmi sem történt.

- A csapat az Európa Kupában szerepel, erre az eseményre elkészülnek a mobil lelátók, aztán majd a TAO-s pénzekből jöhet az új fejlesztés. De vadonatúj uszoda biztosan nem lesz – mondta el honlapunknak Nyíri Zoltán, az FTC operatív igazgatója.

Megtudtuk, hogy a medence mellett mindkét oldalon lesz lelátó, illetve az egyik kapu mögött is, így három-négyszer annyian férhetnek be az ősztől a nézők a Fradi meccseire. Varga Zsolt egykori olimpiai bajnokot, a csapat jelenlegi edzőjét az erősítésekről kérdeztük:

- Jött egy Eb-ezüstérmes szerb játékos, Marko Csuk és egy magyar válogatott center, Tóth Márton. A célunk, hogy megszorítsuk a hazai bajnokság legjobb csapatait. Nem lesz könnyű, mert a világ legjobb bajnokságáról van szó – fejezte be Varga Zsolt.

Hozzászólások