Keresés
  • Főoldal
  • Sport
  • Minek jár baseball-meccsre, aki még egy labdát sem tud elkapni. Vagyis hármat...

Minek jár baseball-meccsre, aki még egy labdát sem tud elkapni. Vagyis hármat...

Offmedia- 2015.09.30. 15:26
516
Mindenki látott már olyan jelenetet, akár filmeken vagy baseball-meccsen, amikor egy jól eltalált ütés után a labda a játékteret elhagyva a nézők közé repült.

StadionFotó: Getty / Europress

Ilyenkor élet-halál harc folyik, hogy a szurkolók közül ki tudja elkapni a játékszert, amit később, mint valami kincset őrizhet háza legközpontibb részén, közvetlenül a házassági fotók mellett.

Kedden a Yankee Stadionban a Yankees és Red Sox feszült egymásnak, de az eredmény most csak másodlagos, mert egy szurkoló úgy leégette magát ország-világ előtt, hogy az már nekünk fáj. A fószer az első sorokban ült, ide jegyet szerezni nem túl egyszerű, egy hölgy társaságban. A meccs alatt nem egy, nem kettő, hanem három labdát ütöttek a játékosok szinte pontosan az ő helyére a lelátón. Hihetetlen szerencse! Mármint annak, aki eltudja kapni a lasztikat. Ez a srác nem tudta. Egyiket sem...

Mi tudjuk, hogy nem egyszerű elcsípni ezeket labdákat, de három alkalomból egyszer talán még nekünk is menne, pedig nincs bérletünk a Yankee Stadion legdrágább helyeire. A srácnál, talán csak a vele együtt meccset néző lány lehetett kellemetlenebb helyzetben lyukaskezű barátja miatt.

Abba már bele sem merünk gondolni, ha netán ez lehetett az első randijuk. Lesz-e harmadik? Ha a srácon múlik, nem biztos...

Az esetről videó is készült, íme :

(MLB.com nyomán)

Ajánlott

Hozzászólások