Keresés

NBA döntő az Uber szemszögéből

Offmedia- 2016.06.02. 09:45
149
A dollár milliókat kereső játékosok között is van olyan, aki nem saját autóval, vagy taxival közlekedik...
Forrás: Getty / Europress

A napokban volt egy érdekes eset, ami Amerika szerte sokaknál kiverte a biztosítékot, jó értelemben!

Történt ugyanis, hogy szerdán, egy sajtótájékoztató keretein belül Steph Curry válaszolgatott újságírók kérdéseire. A Golden State Warriors kétszeres MVP győztes zsenije elejtett egy fél mondatot, amire aztán fél Amerika felkapta a fejét. A játékos, arról beszélt ugyanis, hogy kedden milyen jót dumált egy Uber sofőrrel. Értitek, Uber sofőrrel!

A bomba pedig rögtön robbant! A meglepett újságírók többször is visszakérdeztek, hogy biztosan jól hallották a pár másodperce elhangzott szavakat. Steph Curry valóban Uber-t használ, ha megy valahova?! Őrület.Amúgy tényleg az, hiszen az NBA játékosok óriási összegeket keresnek évente, bármilyen autóra, vagy repülőre, esetleg helikopterre futná nekik a pénzükből. Vagy egy állandó sofőrre mondjuk. De ez a szemtelenül szerény gyerek, aki már NBA bajnoknak is mondhatja magát, ő bezzeg Uber-t használ! Sőt, regisztrált felhasználó is, hogy fokozzuk még a dolgot, picit.

Mi a helyzet a Cleveland Cavaliers háza táján? A döntő másik csapatának legnagyobb sztárja LeBron James is hívott már Uber-t, de ő nem regisztrált felhasználó.
(complex.com nyomán)

Ajánlott

Hozzászólások