Keresés
6O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

Sportolni menő: pattanj a rúdra!

Offmedia- 2015.11.06. 09:59
321
A SportKlub üdvöskéje, a modellként is ismert Tóth Laura már egy éve erősíti a Helló, Angyalok! csapatát a sportcsatornán. A műsor mostani adásában Laura egy igazán sztereotip, erotikusnak bélyegzett, de a valóságban nagyon kemény versenysporttal, a rúdtánccal ismerkedhetett meg bombázó kolléganőivel együtt.

hello angyalok rudtanc

Pordán Petra és az egzotikus szépség, Aryee Claudia (Tücsi) mellett Tóth Laura is megtalálta a helyét a sportcsatornán, ahol tökéletesen jól érzi magát, immáron egy éve. „Szerencsére hamar összebarátkoztunk a lányokkal. Több van köztünk, mint szimpla munkakapcsolat. Ha éppen nem forgatunk, akkor is keressük egymást. Sőt, a szerkesztőkkel is teljesen baráti a viszony. Lehet, hogy elcsépelt, de tényleg úgy működünk, mint egy kis család” – mondta Tóth Laura, majd hozzátette, hogy egyáltalán nem volt betervezve ez a képernyős karrier.

Az tévézés mellett Laurának eredeti szakmájára, a modellkedésre is van ideje. „Igazság szerint soha sem szerepelt az álmaim között, hogy tévében dolgozzak, ahogy a modellkedés sem. Mindkét esetben egyszer csak jött egy megkeresés, amit szívesen fogadtam, és szerencsére nem bántam meg. Per pillanat is úgy érzem, hogy ebben a két szakmában tudok a legjobban kiteljesedni. Teljesen meg vagyok elégedve a jelenlegi életemmel, hisz folyamatosan új dolgokat és új embereket ismerhetek meg a munkám által” – mesélte a Sportklub csinos műsorvezetője.

Toth laura rudtanc

A legújabb adásban egy teljesen különleges női sporttal, a rúdtánccal ismerkedtek meg a lányok. „Eleinte negatív előítélettel gondoltam erre a tevékenységre, mert az 50-es évekbeli kurtizánokkal kötöttem össze, de teljesen megváltozott a véleményem. Hihetetlen erőnlét és ügyesség kell hozzá, hogy egyáltalán megtartsa magát az ember a műrúdon. Meg is szenvedtünk a csajokkal” – mondta nevetve a Helló, Angyalok! műsorvezetője.

Hozzászólások