Keresés
8O
Budapest
2017.10.21., szombat (Orsolya)

Tetkó lett a nagyon "mérges" Phelps-ből

Offmedia- 2016.08.16. 09:40
1323
Egy kanadai férfi bőrén fenyít tovább az úszó.
Forrás: Getty / Europress

Bizonyára sokan emlékeztek még arra a jelenetre, amikor a 200 méteres pillangóúszás elődöntőjére készülve, a dél-afrikai Chad le Clos, az ökölvívásból ismert árnyékolással készült a futamra. Mindez pár lépésre volt a koncentrálni próbáló Michael Phelps-től, aki szemmel láthatóan nem tudta hova tenni a kissé túlpörgött ellenfelét.

Szerencsére a mai világban nincs olyan pillanat, amit ne örökítenének meg az emberek, így egy szemfüles operatőr elcsípte, ahogy Phelps mély megvetéssel és mérhetetlen haraggal figyeli ellenfele boksz bemutatóját. Az amerikai úszó tekintete mindent elmond, még azt is, ami nyomdafestéket nem tűr.Rendesen ki volt akadva Chad le Clos-ra az biztos, de szerencsére csak a medencében verte meg a dél-afrikait, nem pedig még az árnyékolás közben tette ártalmatlanná.

A videó azóta bejárta a világot, a "mérges Phelps" mém pedig már-már "síró Jordan"-i magasságokba emelkedett. Legalábbis a humor és az internet szintjén.

Ez a mém tetszett meg egy kanadai férfinak, de annyira, hogy magára tetováltatta a dühtől fortyogó Phelps arcát. A csuklyával, a grimasszal és a fülhallgatóval együtt. A férfi, Ricky Fung, egyébként nem rajong túlzottan az úszásért, sőt Phelps-ért sem, de nagyon tetszett neki ez a jelenet és az, ahogyan az amerikai megnyerte az aranyat. Igazi inspiráció volt Fung számára, így került egy életre a karjára a halember.Na, ki lesz a következő?!

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom