Keresés

Thabo Sefolosha mindenkit beperel!

Offmedia- 2015.10.26. 08:25
417
Az Atlanta Hawks játékosát rendőrök bántalmazták áprilisban.

GettyImages 493292174
Fotó: Getty / Europress

A kosaras, az előkelő 1Oak Nightclub-ban bulizott New Yorkban, a Pacers játékos Chris Copeland társaságában. Az este folyamán Copeland balhéba keveredett, és ismeretlenek megkéselték. Ezután Sefolosha vitába került a kiérkező rendőrökkel, akik ezért intézkedtek vele szemben, csak hogy mindeközben a játékos szárkapocscsontja eltört...

Az ügy bíróság elé került, ahol Sefolosha-t ártatlannak találtak a hatóság elleni erőszak vádjában. A kosaras ezután nyújtott be keresetet, az őt ért bántalmazás miatt. Egészen pontosan 50 millió(!) dollárt kér jóvátételként, mert a rendőrök brutális fellépése során maradandó sérüléseket szenvedett. Ügyvédje szerint, a lábtörésnek következtében kevesebbet fog zsákolni a meccseken kliense.(sic!) A tizedik szezonját kezdő, 31 éves játékos 8 rendőrt, és egész New York városát perelte be, tulajdonképpen semmit sem bízván a véletlenre.

Az eset jegyzőkönyve szerint, Sefelosha nem működött együtt a kiérkező rendőrökkel, üvöltözött velük, egyiküket törpének hívta... Mikor sokadszor kérték, hogy hagyja el a helyszínelés területét, tovább ordítozott, ezután teperték le a nyomozók és ekkor történt a sérülés is.

Ajánlott

Hozzászólások