Keresés
6O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)

Tim Duncan nem túl sikeres, mint befektető

Offmedia- 2015.11.11. 13:15
98
És még finomak voltunk...

Tim Duncan1111
Fotó: Getty / Europress

A San Antonio Spurs sztárja a kosárlabdapályán nem sokszor hoz rossz döntéseket. A veterán játékos 19. NBA szezonját tapossa és még mindig jól megy neki, hiszen majd dupla-duplát átlagol meccsenként (11 & 9.6) és a Spurs, nyugaton még mindig az egyik legmeghatározóbb csapat.

Az üzleti életben a 39 éves kosarasra viszont rájár a rúd! Még idén januárban perelte be befektetési tanácsadóját, Charles Banks-et, nem kevesebb, mint 25 millió dollárra, mert az, szerinte belőle gazdagodott meg. Az évek során Duncan sorra kötötte a rosszabbnál-rosszabb üzleteteket, melyeken rengeteg pénzt bukott, ezekből a tanácsadó pedig szépen profitált.

A játékosnak akkor szúrt szemet a turpisság, mikor a válása idején "házi költségvetést" készített vagyonáról és feltűnt neki a többmilliós hiány. Banks-et hűtlen kezeléssel vádolja és 25 millió dollárt követel tőle. Pontosabban egy "kicsivel" többet.

Duncan, a múlt héten újabb pert akasztott Banks nyakába. A vád szerint, az atlantai férfi befektetésre ajánlott egy kozmetikai céget a kosarasnak, aki 1,1 millió dollárt tett bele az üzletbe, de a vállalkozás ezután csődbe ment.

A befektetési tanácsadó egyelőre mindent tagad. Folytatása következik...

(ESPN.com nyomán)

Hozzászólások