Keresés
8O
Budapest
2017.10.21., szombat (Orsolya)

Véget ért a szezon Némethék számára!

Offmedia- 2015.10.30. 10:00
96
Németh Krisztián gólt szerzett, de csapata, a Sporting Kansas City nem jutott tovább az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) rájátszásának első fordulójából.

GettyImages 471156912
Fotó: Getty / Europress

Az MLS honlapjának beszámolója szerint az alapszakaszt a Nyugati-főcsoport hatodik helyén záró SKC a harmadik helyezett Portland Timbers otthonában lépett pályára a nyolcaddöntőben, 21 ezer néző előtt, magyar idő szerint pénteken, hajnali 3 órától. A továbbjutásról ez az egy találkozó döntött.

A Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtező előtt álló magyar válogatott keretébe is meghívott támadó kezdőként kapott lehetőséget a vendégeknél. Az 1-1-es eredménnyel végződő rendes játékidő 76. percében sárga lapot kapott, majd a hosszabbításban, a 96. percben gólt szerzett. Mivel a 118. percben a hazaiak is eredményesek voltak, tizenegyespárbaj döntött a negyeddöntőbe jutásról.

Ebben Németh már nem vehetett részt, ugyanis a 110. percben lecserélték. Csapattársai közül öten is hibáztak, de mivel a Portland játékosai is pontatlannak bizonyultak, csak a 11. kör után dőlt el a továbbjutás, a Timbers javára.

A két évvel ezelőtt bajnoki címet szerző, idén pedig kupagyőztes (US Open Cup) Kansas számára ezzel véget ért az idei szezon. A magyar támadó tétmérkőzésen összesen 16 gólt szerzett.

(MTI nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom