Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • A G-Shockkal kollaborál A$AP Ferg, nincs mese, jönnek vissza a szilikon bumszliórák

A G-Shockkal kollaborál A$AP Ferg, nincs mese, jönnek vissza a szilikon bumszliórák

Kersner Máté- 2018.11.27. 18:09

A$AP Ferg a G-Shockkal társulva egy közös karórát dob piacra - derül ki a rapper Instagramjára posztolt képből.

A J.I.D. új lemezén is feltűnő zenésznek nem ez az első együttműködése a Casio-családdal: Ferg és a Mob további arcai Virgil Abloh-val kiegészülve 2017 végén a G-Shock 35 éves jubileumi eseményén is képviseltették magukat, de a krú kreatív kollektívájaként meghatározott AWGE alkotói, köztük Hidji Films is a brand óráiban nyomul. 

A$AP Ferg G-Shock órában a G-SHOCK 35 éves jubileumi buliján, 2017.
Forrás: Complex
A$AP Mob tagok (balról jobbra: A$AP Twelvyy, A$AP Ant; A$AP Nast, J.Scott, A$AP Lou) G-Shock órákban a G-SHOCK 35 éves jubileumi buliján, 2017.
Forrás: Complex
 “Fashion or function?” - merül fel mindig a kérdés a G-Shock esetében, amit egyszerre tudnánk azonosítani a Breaking Bad Hankjével (és kábé minden nagydarab, kopasz, terepjárós férfival) meg a 2000-es években élő Usherrel és Justin Bieberrel, Eminemmel, Kanye-val, sőt, egyenesen mindenkivel. Így van, a G-Shock erősen nullás évek vibe-ot hordoz, de ahogy az utóbbi két évtized trendjei közül lassan bármi, úgy a szilikonos bumszlióra is a reneszánszát éli. 

Ferg tehát most még nagyobb divatot csinál belőle, az ő neve alatt speciel egy fehér, kék, sárga, piros színeket ötvöző, GA-110 FRG-7AER modell - aminek a csatján és hátlapján is a Ferg Forever mixtape borítójáról is ismert Ferg logó díszeleg - droppol majd, az mc személyére szabott custom díszdobozban.

A 200 dolláros kiegészítő november 30-án, pénteken jelenik meg.


Forrás: Instagram / @asapferg
Forrás: G-Central
Forrás: G-Central
Forrás: G-Central


Hozzászólások

Érdekes lehet