Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Az elgazosított Air Max után itt a fűvel beborított Crocs papucs, én pedig már tényleg nem tudom, mi jöhet még

Az elgazosított Air Max után itt a fűvel beborított Crocs papucs, én pedig már tényleg nem tudom, mi jöhet még

Kersner Máté- 2019.01.24. 17:16
A gyep az új trend?

Forrás: Crocs x Chinatown Market / Highsnobiety
2016 szeptemberében csodálkoztunk rá először arra, hogy mégis hogy történhet meg, hogy egyes modellek Crocs papucsokban flangálnak a kifutókon. Aztán 2017-ben már magasított sarkú klumpákról írtunk: Christopher Kane után a Balenciagának hála ‘közkedvelt’ divatcikk lett a pacskerből, melyek természetesen pillanatok alatt elkeltek.

Nem sokkal ezután, 2018 januárjában a PLEASURES csontvázas Crocs-okat dobott piacra, majd ezt követte a talán legismertebb társulás a habszivacs-monstrumok friss karrierjének története alatt: a Post Malone-nal karöltve elkészített kisördögös, majd a sárga, szögesdrótos verzió. Nem lepődtünk meg a híren, hogy előbbi és utóbbi is egy szempillantáson belül sold out lett - ekkor vált teljesen biztossá, hogy tutira nem ez az utolsó lyukacsos lépő, ami mostanában a bugyuta hype-vonatra felcsücsülvén kiadásra kerül.

Az újabb idétlen kollaboráció nem is váratott sokáig magára: a szmájlis streetwear cuccokat kreáló Chinatown Market nevű brand rukkolt elő egy pár extrém klumpával, amivel alighanem a Nike februárban robbanó golfos-füves Air Maxét is lekörözték. 

A papucs kívül-belül szépen nyírt, gondosan ápolt zöld gyep-béléssel van ellátva, biztosítva ezzel - a márka meghatározása következik: “a fűben járás mezítlábas élményét úton a kisboltba, a munkahelyünkre, vagy bárhová, ahova az élet sodor minket”.

Elég meggyőző tehát az ajánlat, egy pacsker, melybe belebújva megállás nélkül élvezhetjük a fű simogatását, különösen zokni nélkül, persze. A Chinatown Market tervezői a kollabhoz rendelt rövidke, atomtrash-videó alatt azt írják, hogy megalkották a világ legkényelmesebb lábbelijének (klasszik Crocs) a még sokkal kényelmesebb változatát. Az ára 60 dollár, vagyis kábé 18 ezer forint lesz, és ha minden igaz, már ma fellelhetővé válik a CM webshopjának kínálatában.

Hozzászólások

Érdekes lehet