Keresés

  • Főoldal
  • Stílus
  • Az Osiris nagyon nem örül, hogy az A$AP Rocky X Under Armour sneaker fullra őket kopizza

Az Osiris nagyon nem örül, hogy az A$AP Rocky X Under Armour sneaker fullra őket kopizza

Szaghmeiszter Máté- 2018.09.17. 15:38
Be is szóltak rendesen.
Osiris D3
A tetőpontját elérő chunky sneaker trendből az Under Armour sem akart kimaradni, egy évvel ezelőtt tehát összefogtak a fashion közegben otthonosan mozgó A$AP Rocky-val, hogy aztán idén nyáron bejelentsék az első közös cipőjüket, az SRLo-t. A csuka előző héten debütált egy harlemi pop-up boltban, és így néz ki:


Sneakerheadek, meg úgy igazából bárki, aki nyitott szemmel járt a 2000-es évek elején persze azonnal észrevehette, hogy a lépő iszonyatosan hasonlít a deszkás cipőket gyártó Osiris legismertebb darabjára, az Osiris D3-ra. Ezt amúgy maga Rocky sem titkolta, egy hosszabb GQ interjúban elmesélte, hogy rendszeresen szembejött vele a harlemi gettóban a D3, a dizájnra tehát mindenképp hatással volt a vaskos deszkáscipő.

Az Osirisnál mindenesetre inkább kopizásként élik meg ezt az egészet, ez jön le abból az Insta posztból, amit az SRLo megjelenésének környékén posztoltak. Itt a két cipő hasonlóságára hívják fel a figyelmet, a leírásban pedig mindenkit emlékeztetnek rá, hogy bizony ők voltak az elsők. 


(Highsnobiety)

Hozzászólások