Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Egyenesen Avarrejtekből: Naruto kapszulakollekcióval jelentkezik a BAPE

Egyenesen Avarrejtekből: Naruto kapszulakollekcióval jelentkezik a BAPE

Kersner Máté- 2018.11.15. 17:36
Forrás: BAPE
Még szeptemberben, a Dragon Ball Z x adidas kollaboráció ismertetésekor soroltuk fel, hogy mennyi, de mennyi anime -és manga inspirálta streetwear együttműködés gyűlt össze az évek alatt, melyeknek nagy részét nem meglepő módon a japán alapítású BAPE szállította.

Az ázsiai brand dobott már ki Dragon Ballos, Pokémonos és One Piece-es darabokat is, idén novemberben pedig a Naruto kerülhetett sorra náluk. Az eddigi és a mostani kapszulakollekcióban az a közös, hogy az érintett divatcikkek rendre a  Bathing Ape Baby Milo termékcsaládjából kerülnek ki, így nem véletlenül virítanak az ikonikus, minimalista stílusban firkantott bébimajmok az anime sorozatok kedvelt karakterei mellett.

Imádott szereplőkből persze akad bőven: Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi, Lee és Gaara éppúgy képviselteti magát, akárcsak a felettük magasodó kilencfarkú rókadémon, vagy éppen a Boruto főhősei. 

A Naruto - Naruto Shippuuden - Boruto trilógiát egyben feldolgozó, Uzumaki jól ismert mintáján túl az Uchiha-klán sharingan jelét is felhasználó kollekció pólókat, hosszúujjú -és kapucnis pulóvereket, egy kabátot, három különböző vászontáskát, egy faliórát és egy kulcstartót foglal magába.

Megjelenés november 17-én, szombaton, a BAPE üzleteiben és online.

Hozzászólások

Érdekes lehet