Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Jubileumi, Snoopy-s kapszulakollekciót hoz a Bape és a Peanuts

Jubileumi, Snoopy-s kapszulakollekciót hoz a Bape és a Peanuts

Kersner Máté- 2018.07.21. 18:57
Charlie Brown is biztosan szívesen hordaná.
 A Charles M. Schulz által megálmodott, Peanuts képregényből ismeretes, az évek során a popkult részévé vált kutyus, Snoopy nem először jelenik meg ruhákon: tavaly a Vans dobott színes, aranyos cipőket a háziállat és barátai képével felturbózva, 2014-ben pedig a japán A Bathing Ape is előrukkolt egy terjedelmes droppal, most nyáron pedig újra robbantanak pár felsővel, egy igazán különleges jubileum apropójából.

Forrás: Ginza
A tokiói Ginza pláza a rajzfilmhős 20 éve tartó jelenlétét ünnepli az üzlettel azonos nevű kerületben, éppen ezért egy Snoopy témájú eseményt szerveznek, aminek keretében egy gazdag Peanuts-mustrát indítanak útjára textilekkel, csecsebecsékkel, bögrékkel, ékszerekkel és különféle édeségekkel együtt.

Ebbe csatlakozott be a Bape is, akik egy három fajta pólót tartalmazó kapszulakollekcióval koronázták meg a projektet. A meglehetősen limitált t-shirtök fehér, zöld, piros és fekete színekben várhatóak majd, elöl különféle mintákkal, a nyakrészen hátul egységesen ugyanazzal a logóval ellátva. A kiadás dátumának július 28-at ígérik, a Ginza oldala itt böngészhető a részletesebb kínálatért. 

Forrás: Hypebeast
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(Hypebeast)


Hozzászólások

Érdekes lehet