Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Leleplezte "YE" című új albumát Kanye West, de most te is úgy tehetsz, mintha ott lettél volna Wyomingban a lemezbemutatón

Leleplezte "YE" című új albumát Kanye West, de most te is úgy tehetsz, mintha ott lettél volna Wyomingban a lemezbemutatón

Offmedia- 2018.06.01. 14:07
4016
Kint van az album és a merch is.
Forrás: Instagram
Megjelent Kanye West új albuma, a "YE", alább lehet is hallgatni. A rapper tegnap este Wyomingban játszotta le egészben a lemezt (Kanye ott rögzítette az új projektet), a lemezhallgató partin pedig felesége mellett 2 Chainz, Lil Yachty, Chris Rock, Nas, Pusha T, és rengeteg másik híresség tiszteletét tette.

A mindössze 7 számos projekten Jeremih, Ty Dolla $ign, Kid Cudi,
070 Shake is vendégszerepelnek.A lemezbemutató bulin friss ruhákat is bemutatott Ye, ezek között, pink, narancssárga, fehér és fekete Wyomingos pulcsik és hosszú ujjú pólók találhatók, 65 és 145 dollár közötti áron. A weboldaláról rendelhetőek is, így bárki úgy csinálhat, mintha meg lett volna hívva az exkluzív eseményre.

A "YE" című album a második megjelenés a GOOD Music iszonyat húzós nyarából, mely Pusha T "Daytona" albumával indult, majd most Kanye "YE" albumával folytatódott, de érkezik még egy Kanye - Cudi kollab lemez, Nas és Teyana Taylor projektje is.
Hozzászólások