Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Holnaptól végre a polcokon Beyoncé és az adidas Ivy Park kollekciója

Holnaptól végre a polcokon Beyoncé és az adidas Ivy Park kollekciója

Kersner Máté- 2020.01.17. 17:26
Sportos uniszex darabok narancsos-bordó színben.
Hosszú várakozás, találgatás és sok szivárogtatás után végre célegyenesben Beyoncé adidas kollekciója, melyet mi is beharangoztunk nemrég.

A kollekció az Ivy Park nevet kapta, nem is véletlenül, ugyanis ez az énekesnő saját brandje, melyet nemrég indított útnak egy kis kihagyás után ismét. Az IVY PARK márkát Bey még 2016-ban alapította a Topshop-tulajdonos Phillip Greennel karöltve, ám azután, hogy 2018-ban Green zaklatási botrányba keveredett, az énekesnő Parkwood Entertainment vállalata maximális tulajdonosi státuszt kapott. (Ezzel Beyoncé az egyetlen afroamerikai nő, aki 100%-os tulajdonnal rendelkezik szabadidős atlétikai márkájával.)

"Adtam egy esélyt magamnak, amikor újra életre keltettem a márkámat. Legyünk magabiztosak és merjünk fogadni magunkra." - mesélte Beyoncé az ELLE nagyinterjújában.

"Mivel csomó férfit láttam Ivy Parkot hordani, törekedtem egy unisex kollekció létrehozására. Váratlan ajándék volt, hogy így felkarolták a brandet. Nagyra becsülöm a gendersemleges ruhákban rejlő szépséget és méltányolom a divat "szabályainak" eltörlését."

Ez látszik is, az Ivy Park darabok - pár kiemelten nőknek szánt göncöt leszámítva - valóban tökéletesen illenek férfiakra is, és egyszerre alkalmasak sportolásra és mindennapi viselésre is.


Mint Beyoncé nyilatkozta: "Imádok kísérletezni, keverni egymással a rövid-és magasszárú cipőket, a sportruházatot az egyéni, elegáns szabással és mixelni a maszkulint a femininnel."

Ez a keverési szándék remekül át is jön, és leginkább a kollekcióban kiemelt helyet elfoglaló Sleek Super 72-ra (ára: 100 dollár, azaz ~30 ezer forint) keresztelt sneaker esetében vehető észre, a cipő megalkotásánál ugyanis Beyoncé az adidas Samba és Forum modelljeit (utóbbi Mrs. Carter kedvence a három csíkos cégtől) mixelte össze. 

Forrás: adidas
Forrás: adidas
De a felhozatalban van még egy klasszik Ultraboost (ára: 200 dollár, azaz ~60 ezer forint) és egy Nite Jogger (ára: 160 dollár, azaz ~48 ezer forint) is, ezek sarkán kivétel nélkül ott díszeleg az Ivy Park jelzéssel ellátott fityegő. 

Forrás: adidas
Forrás: adidas
Forrás: adidas
Forrás: adidas
Forrás: adidas
Forrás: adidas
Forrás: adidas
Forrás: adidas
Forrás: adidas
Forrás: adidas
Forrás: adidas
Forrás: adidas
Forrás: adidas
Forrás: adidas


A kollekció uralkodó színei a vöröses barna, a bordó és a narancssárga, többnyire ezek váltakoznak és elegyednek minden ruhadarabon. A márka tavaly áprilisban bejelentett újraélesztése óta ez első Ivy Park kollekció, melyben a cipők mellett találhatunk széldzsekiket, dresszeket, leggingseket, bodykat, balett-trikókat, csizmákat és sportmelltartókat is. A kollekció emellett arany ékszereket, köztük grillzeket, karkötőket és egy fülgyűrűt (ear cuff - a szerk.) is magába foglal. 

Az Ivy Park kollekció szombaton, azaz január 18-án debütál online az adidas oldalán és egyéb retailerek mellet a Sneakersnstuffon, fizikai formában pedig a kijelölt üzletekben.

(
Standard / Highsnobiety)

Hozzászólások

Érdekes lehet