Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • #ChangeIsATeamSport nyerj belépőt az exkluzív adidas Superstar bulira

#ChangeIsATeamSport nyerj belépőt az exkluzív adidas Superstar bulira

Offmedia- 2020.02.19. 14:09
50 éves az egyik legikonikusabb sneaker, és most ott lehetsz a hivatalos ünneplésén.

Három csík, fehér bőr, gumiorr,... Nem kérdés, hogy az adidas Superstarról van szó, ami már 50 éve a mainstream sneakerek egyik legnagyobb klasszikusa. 1969-es megjelenése után pár évvel az akkori NBA játékosok kedvenc cipőjévé vált, később az utcai divatot, majd a Run-D.M.C. és a '80-as évek break táncosai által a hiphop szcénát is letarolta, végül pedig a popkultúra kitörölhetetlen eleme lett. A Superstar igazi game-changereknek szól, akik nem játszani akarják a játékot, hanem megváltoztatni azt.

Az adidas az 50 éves évfordulót egy új kampánnyal ünnepli, ami az összefogásra buzdít. Change is a Teamsport a jelige, azaz a változás csapatsport. Az ehhez készített Jonah Hill által rendezett videóban többek között olyan hírességek építik a csapatszellemet, mint Paul Pogba, Pharrel Williams, Ninja, a BLACKPINK, a gördeszkás Jenn Soto, és még sokan mások.

A kampány Magyarországon is elindult, az adidas Originals a Playersroommal karöltve egy exkluzív Superstar bulit tart a klasszikus lépő tiszteletére február 27-én, ahová most az OFFmedia jóvoltából te is belépőt nyerhetsz!

Ha szeretnél ott lenne a bulin, szimplán tageld be a Facebook bejegyzésünk alatt azt a három személyt, akik a legnagyobb támogatóid, és segítettek azzá válni, aki ma vagy*.

Beújítanál egy Superstart? Nézd meg a Playersroom oldalán a teljes kínálatot.

*A játékot a Playersroom üzlethálózat tulajdonosa, a Szinga Sport Kft. Szervezi. A játékszabályzatért kattints ide.

Hozzászólások

Érdekes lehet